Καθαρισμός Προσώπου

Συνιστάται για όλους τους τύπους των δερμάτων.
Οι σμηγματογόνοι αδένες εκκρίνουν σμήγμα όλο το 24ωρο, προκειμένου να προστατεύσουν την επιδερμίδα απο διάφορους εξωτερικούς παράγοντες και να της χαρίσουν ευλυγισία. Οταν όμως οι αδένες αυτοί “γεμίζουν” , εμφανίζονται οι φαγέσορες και είναι ο κατάλληλος καιρός για να πραγματοποιηθεί βαθύς καθαρισμός.

Ο καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει ατμόλουτρο για αποτοξίνωση και εύκολη διάνοιξη πόρων του δέρματος.

Ακολουθεί αντισηψία και προιοντική περιποίηση, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου.

Θεραπείες
 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ
Τα οξέα βοηθούν το δέρμα να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την όψη και την  υφή του άμεσα.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΜΕ  DF
O ιονισμός βοηθάει τη διαλυτοποίηση του σμίγματος και η σονοσφέρηση τη διείδυση ενεργών ουσιών στούς πόρους του δέρματος.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ο συνδυασμός του κλασικού καθαρισμού με την οξυγονοθεραπεία, είναι μια ολοκληρωμένη λύση, για το σύνολο των  δερματικών προβλημάτων του προσώπου σας.
 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ  (ΔΙΑΜΑΝΤΙ) & ΣΟΝΟΦΟΡΕΣΗ
Τριπλά στοχευμένη θεραπεία καθαρισμού, λάμψης και ενυδάτωσης.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΜΕ  HYPRAFACIAL
Καθαρισμός με ατμόλουτρο σε συνδυασμό παροχής Η2 , για έντονη αντιβακτηριδιακή δράση. Μια πολυμορφική θεραπεία για καθαριότητα, λάμψη, αναζωογόνηση και θρέψη.
 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΤΜΟ
Είναι ο καθαρισμός που κάνουμε με χρήση ατμού. Διοχετεύουμε στο πρόσωπο ζεστό ατμό που χρησιμεύει στο να ανοίξουν και να διασταλθούν οι πόροι.
ΚΑΘ/ΣΜΟΣ ΜΕ ΑΤΜΟ + ΟΞΕΑ
Είναι ο καθαρισμός που κάνουμε με ατμό και οξέα φρούτων ΑΗΑ χαρίζοντας πλήρη ενυδάτωση και εξισορρόπηση λιπαρότητας στο πρόσωπο.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΤΜΟ + DF
Ο συνδυασμός ατμοθεραπείας με ιοντοφόρεση σονοφόρεση μας επιτρέπει να εισάγουμε ενεργά συστατικά βιταμινών και αντιοξειδωτικών στο δέρμα επιτυγχάνοντας την ανανέωση της επιδερμίδας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Copyright © beauty-land.gr 2024 Webdesign DICITRON
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram